RETOURNEREN ONLINE

Het retourbeleid van IQSTUDIO  geeft u de mogelijk om het product binnen 14 dagen na ontvangst, om welke reden dan ook, retour te sturen (ONLINE AANGESCHAFT DUS NIET IN DE WINKEL).  U heeft het recht om het pakket te openen en de inhoud te controleren. Het product dient zonder enige gebruikerssporen en in originele verpakking te worden geretourneerd.

Indien een bestelling wordt geretourneerd, bewaar dan altijd het tracking nummer en een kopie van het ontvangstbewijs, dit geldt als een bewijs van verzending.

Zorg ervoor dat bij het retourneren van producten het retourformulier is bijgesloten, deze zit standaard bij uw aankoop. Verloren of niet gekregen, mail dan even naar webshop@iqstudio.nl

Termijn retourneren

Wilt u het product retourneren, dan heeft u 14 dagen de tijd om het artikel naar ons te retourneren.

Hoe retourneert u een online gekocht artikel?

Het retourneren van pakketten is voor uw eigen rekening.

U dient de schoenen terug te sturen naar:

IQSTUDIO

T.a.v. Retouren

Kleine berg 8

5611 JV Eindhoven

Geld terug

Als u het artikel per post heeft teruggestuurd en het in goede orde door ons is ontvangen, wordt het betaalde bedrag binnen 1-14 werkdagen verrekend of teruggestort.voor producten gekocht in een van onze winkels, die men wilt retourneren geven wij een tegoedbon.

AANSPRAKELIJKHEID

IQSTUDIO is niet aansprakelijk voor enige schade die direct of indirect, na levering door welke oorzaak dan ook veroorzaakt door de koper, aan anderen of aan eigendommen van derden. IQSTUDIO is niet aansprakelijk voor de niet-beschikbaarheid op de webshop of voor technische of elektronische fouten op de website.